Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer paspası görmek

Rüyada yer paspası görmek

Rüyada yer paspası görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, nasibin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer paspası gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Rüyada yer paspası görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada kapı paspası görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada paspas görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sevdiklerini de koruyacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada paspas çekmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı paspas görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba paspası görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paspas yapmak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada paspas yaptığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments