Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı paspas görmek

Rüyada kırmızı paspas görmek

Rüyada kırmızı paspas görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı paspas gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada kırmızı paspas görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada kapı önü paspası görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada paspas silkelemek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yer paspası görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil paspas görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada halı paspas görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kapı paspası görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine yorulur.

Rüyada kapıda paspas görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esra

Rüyamda başka bir evdeyim ve evin elektriği yok tuvalete girmek istedim alaturka tuvaletin üzerinde kırmızı paspas var onunda üzerinde bir kedi vardı ben tuvalete girince kedi sürünerek tuvaletten çıktı altındaki paspas sanki ona yapışmış gibi paspas tuvaletin üzerinden kalktı tuvaletin içinde küçük boş bir su şişesi ve iki tane boş çitos poşeti vardı bende yerde olan siyah bir bez parçasıyla kedinin patisini sildim sonra erkek kardeşim elinde fenerle gelip beni çağırdı

Esra

Teşekürler