Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paspas yaptığını görmek

Rüyada paspas yaptığını görmek

Rüyada paspas yaptığını görmek malının ve parasının çoğalacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada paspas yaptığını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Rüyada paspas sermek yenileceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada paspas satın almak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, eskileri yâd edeceğine inanılır.

Rüyada kapıda paspas görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil paspas görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, ortalığın karışacağına rivayet eder.

Rüyada siyah paspas görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak paspas görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada paspas yıkamak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı paspası görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments