Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paspas görmek

Rüyada paspas görmek

Rüyada paspas görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada paspas gördüyseniz:

  • Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Rüyada kapıda paspas görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada paspas çekmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, hayırlı işlere girileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil paspas görmek hayata daha sıkı tutunacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına tabir olunur.

Rüyada paspas silkelemek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet eder.

Rüyada paspas yıkamak kazancın yarı yarıya artacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak paspas görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kirli paspas görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada temiz paspas görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments