Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paspas çekmek

Rüyada paspas çekmek

Rüyada paspas çekmek insanların hayır dualarının alınacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada paspas çekmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada paspas çekmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah paspas görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil paspas görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, başarıların devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paspas sermek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada ıslak paspas görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kapı önü paspası görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyo paspas görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada paspas almak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments