Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer altından ses duymak

Rüyada yer altından ses duymak

Rüyada yer altından ses duymak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer altından ses duymak gördüyseniz:

  • Ticari konular, fiziksel anlamda sağlığınızı veya refahınızı ilgilendiren başlıklar zamanınızı alabilir.

Rüyada yer altından ses duymak sorunların atlatılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın sesi duymak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, gururlandıracak işler yapacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada ölen insanın sesini duymak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulur.

Rüyada insan ses duymak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca sesi duymak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada melek sesi duymak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendi sesini duymak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada fırtına sesi duymak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, malında zulüm meydana gelmesine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments