Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer altında ateş görmek

Rüyada yer altında ateş görmek

Rüyada yer altında ateş görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, birlikte kâh ağlayacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada yer altında ateş gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yer altında ateş görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yerin altında ateş görmek yeni bir araca sahip olunacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada bir yeri ateşe vermek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, tatsız durumların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada silahla ateş altında kalmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işarettir.

Rüyada ateş altında kalmak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin altında ateş görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yer altına indiğini görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, doktordan doktora koşturacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments