Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın altına saklanmak

Rüyada yatağın altına saklanmak

Rüyada yatağın altına saklanmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağın altına saklanmak gördüyseniz:

  • Akışta kalmanızda fayda var.

Rüyada yatağın altına saklanmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalettir.

Rüyada yatak altına saklanmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yatakta saklanmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa saklanmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada toprağın altına saklanmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yer altına saklanmak sorunların tatlıya bağlanacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada merdiven altına saklanmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada divan altına saklanmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments