Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere saklanmak

Rüyada bir yere saklanmak

Rüyada bir yere saklanmak huzur ve şifa bulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere saklanmak gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada yer altına saklanmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, planların aksayacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada bir yere saklanmak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada adamdan saklanmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saklanmak kaçmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işaret eder.

Rüyada kuma saklanmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işarettir.

Rüyada kendini saklanmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir yerde saklanmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşın arkasına saklanmak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments