Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada divan altına saklanmak

Rüyada divan altına saklanmak

Rüyada divan altına saklanmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ticaretin büyüyeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada divan altına saklanmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Rüyada divan altına saklanmak can sıkıntısının sona ereceğine, bolluğun sürekli olacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet eder.

Rüyada tahta divan görmek her nimetin lezzetine varacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski divan görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada divan görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada divan almak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, günahlarına tövbe edeceğine delalet eder.

Rüyada divana uzanmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına delalettir.

Rüyada divana oturmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, refah düzeyinin düşeceğine yorulur.

Rüyada divan örtüsü görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments