Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın altına saklanmak

Rüyada toprağın altına saklanmak

Rüyada toprağın altına saklanmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağın altına saklanmak gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Rüyada toprağın altına saklanmak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada toprağa saklanmak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine inanılır.

Rüyada yer altına saklanmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulur.

Rüyada masa altına saklanmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada yatak altına saklanmak işi ile gündeme geleceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada merdiven altına saklanmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altına saklanmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada masanın altına saklanmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, durumunuzun iyileşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments