Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa altına saklanmak

Rüyada masa altına saklanmak

Rüyada masa altına saklanmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada masa altına saklanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada masanın altına saklanmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına işaret eder.

Rüyada masa altına saklanmak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine yorulur.

Rüyada toprağın altına saklanmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, yeni bir haneye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yer altına saklanmak fırsatların teker teker elden kaçacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, bundan hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprü altında saklanmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, tecrübe kazandıracağına delalettir.

Rüyada yatak altına saklanmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işarettir.

Rüyada ağacın altına saklanmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, umutlarının tazeleneceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada divan altına saklanmak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments