Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak uğradığı zararları telafi edeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına işarettir.

Rüyada açık topuklu ayakkabı görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, işlerin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek sık sık alışverişe gidebileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments