Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine inanılır.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işarettir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kötü günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments