Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni topuklu ayakkabı görmek

Rüyada yeni topuklu ayakkabı görmek

Rüyada yeni topuklu ayakkabı görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada topuklu ayakkabı görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek üzüntülerinin biteceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, büyük bir yenilgi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi topuklu ayakkabı giymek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, daha güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments