Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına inanılır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hanesine bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, muradın yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments