Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, varını yoğunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada topuklu mavi ayakkabı görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, düşmanını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments