Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hayırlı kararlar alacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, hayırla yad etmeye rivayet eder.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek bunun farkına varacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine işarettir.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, gelişmelerin olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine inanılır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments