Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni telefonu almak

Rüyada yeni telefonu almak

Rüyada yeni telefonu almak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına inanılır.

Rüyada yeni telefonu almak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerin, işlerin veya planların olumlu olumsuz yanlarını hesaplamayı bırakıp bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada yeni cep telefonu almak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yeni telefon görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeni cep telefon almak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni telefon almak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına alamet eder.

Rüyada yeni telefon aldığını görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada yeni telefonu almak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada yeni bir telefon görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments