Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni telefon görmek

Rüyada yeni telefon görmek

Rüyada yeni telefon görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok güzel günler görüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, terfi alacağına, işlere nazar değeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada yeni telefon gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada yeni bir telefon almak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir telefon görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yeni cep telefonu görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeni telefon almak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yeni bir telefon aldığını görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, zenginliği bulacağına delalet eder.

Rüyada yeni telefon aldığını görmek iyilik ve hayır bulacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, deneyim kazanacağına delalettir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments