Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni telefon aldığını görmek

Rüyada yeni telefon aldığını görmek

Rüyada yeni telefon aldığını görmek gelir elde edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, stresten uzaklaşılacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, geleceğe dair planlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni telefon aldığını gördüyseniz:

  • Bazı hareketleriniz size ait olmayan sorumlulukları üstlenmenize neden olabilir ya da otorite rolüne soyunmanız nedeniyle bazı alanlarda önünüze engeller çıkartmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni telefon aldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, şansının yaver gideceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeni bir telefon aldığını görmek para pul sahibi olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Rüyada telefon aldığını görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada telefon hediye aldığını görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada telefon satın aldığını görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada telefon numarası aldığını görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, yoksul için zenginliğe, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments