Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir telefon görmek

Rüyada yeni bir telefon görmek

Rüyada yeni bir telefon görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kızına daima sahip çıkacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir telefon gördüyseniz:

  • Manevra kabiliyetinizi hızla kullanmanız gerekebilir.

Rüyada yeni bir telefon almak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, başa iş açacağına işaret eder.

Rüyada yeni telefonu almak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada yeni telefon almak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulur.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, zenginliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni telefona sahip olmak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içinin ferahlayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir telefon görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments