Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni telefon almak

Rüyada yeni telefon almak

Rüyada yeni telefon almak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni telefon almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek verimli olacak işler yapacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni telefon aldığını görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu almak sevdiği bazı kişileri kıracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete delalet eder.

Rüyada yeni telefonu almak mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, hak yiyeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni telefona sahip olmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeni bir telefon görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada yeni bir telefon aldığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments