Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir telefon almak

Rüyada yeni bir telefon almak

Rüyada yeni bir telefon almak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kötüyse düzeleceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, çok büyük kazançlar sağlayacağına, çok zengin olacağına, işlerinin başarılı olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir telefon almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada yeni telefon görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir telefon almak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir telefon görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, bunu şeref sayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine delalet eder.

Rüyada yeni telefon almak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni telefonu almak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına inanılır.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments