Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni telefona sahip olmak

Rüyada yeni telefona sahip olmak

Rüyada yeni telefona sahip olmak iç dünyanızın sakinleşeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada yeni telefona sahip olmak gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Rüyada yeni telefona sahip olmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefona sahip olmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada telefon sahibi olmak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonuna sahip olmak şifa ve moral bulacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni ev sahibi olduğunu görmek aşık olacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni iş sahibi olmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir eve sahip olmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir ev sahibi olmak iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, başına türlü belalar geleceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments