Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kötü günler yaşayacağına, umutlarının kırılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Maddi açılımlar veya harcamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bilincin artacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına alamet eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hayattan her istediğini alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak bolluk ve bereket geçireceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, karın artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments