Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni şemsiye almak

Rüyada yeni şemsiye almak

Rüyada yeni şemsiye almak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine rivayet eder.

Rüyada yeni şemsiye almak gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Rüyada yeni şemsiye görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, imkânlarının azalacağına, projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni şemsiye almak yardım edeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiyenin görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada mor renk şemsiye görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada şemsiye altında yürümek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiyeler görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada şeffaf şemsiye görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak şemsiye görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments