Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye tamir etmek

Rüyada şemsiye tamir etmek

Rüyada şemsiye tamir etmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, unvan sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye tamir etmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize daima hakim olun.

Rüyada şemsiye tamir etmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada şemsiye tutmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada renkli şemsiye görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye satın aldığını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada plaj şemsiyesi görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada uçan şemsiye görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments