Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe şemsiye almak

Rüyada pembe şemsiye almak

Rüyada pembe şemsiye almak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada pembe şemsiye almak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Rüyada pembe şemsiye görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe şemsiye almak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada siyah şemsiye görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada mavi şemsiye görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işarettir.

Rüyada şemsiye seçmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi şemsiye görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Rüyada birinden şemsiye istemek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına yorulur.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments