Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye açmak

Rüyada şemsiye açmak

Rüyada şemsiye açmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına inanılır.

Rüyada şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak kısmetin ve talihin açılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına rivayet eder.

Rüyada sarı şemsiye açmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde şemsiye açmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiye açmak yanlış işler yapacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, sevdiği insana kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek konuşmaz olacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye almak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments