Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı şemsiye görmek

Rüyada kapalı şemsiye görmek

Rüyada kapalı şemsiye görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, kendisini eve kapatacağına, düzeninin yıkılmayacağına, sorunlarını bitireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı şemsiye gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kapalı şemsiye görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada açılmış şemsiye görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli şemsiye görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, borcunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye kırmak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, sorumlu tutacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur şemsiye görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı şemsiye görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan şemsiye görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments