Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye altında yürümek

Rüyada şemsiye altında yürümek

Rüyada şemsiye altında yürümek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye altında yürümek gördüyseniz:

  • Eğer, süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizle aranız açılabilir.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada şemsiye altında yürümek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, çok sevileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet eder.

Rüyada şemsiyeyle yürümek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada şemsiye altına girmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye altında oturmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye altında olmak mutluluk verici olayların yaşanacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments