Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyeler görmek

Rüyada şemsiyeler görmek

Rüyada şemsiyeler görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada şemsiyeler gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Rüyada şemsiye çalmak rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli şemsiye görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet eder.

Rüyada ters şemsiye görmek fenalıkta bulunmaya, mesleğindeki başarısının artacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük şemsiye görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada pembe şemsiye almak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yağmur şemsiye görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada şemsiye çaldırmak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada beyaz şemsiye görmek yokluk çekmeyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, işlerin de yolunda gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments