Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak şemsiye görmek

Rüyada ıslak şemsiye görmek

Rüyada ıslak şemsiye görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, başarıların devamlı olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak şemsiye gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya kişisel planlarınızı ilgilendiren başlıklarda özgür alana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada ıslak şemsiye görmek kendine olan güvenini yitireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye almak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, itibarın sarsılacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinde şemsiye görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, günahlarından tövbe etmeye, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada açılmış şemsiye görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada şemsiyeyle gezmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ruhunun şifa bulacağına delalettir.

Rüyada şemsiye görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek ağız tadının yerinde kalacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyük bir şemsiye görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments