Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyenin görmek

Rüyada şemsiyenin görmek

Rüyada şemsiyenin görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, çok sevineceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada şemsiyenin gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Rüyada plaj şemsiyesi görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük şemsiye görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine inanılır.

Rüyada şemsiyeler görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına inanılır.

Rüyada şemsiye hediye vermek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye altında yürümek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet eder.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada elinde şemsiye görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye tamir etmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments