Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve mezar kazmak

Rüyada eve mezar kazmak

Rüyada eve mezar kazmak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada eve mezar kazmak gördüyseniz:

  • İstemeniz durumunda sizi çok az şey engelleyebilir.

Rüyada evde mezar kazmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına yorulur.

Rüyada eve mezar kazmak birçok işin birlikte yapılacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni mezar kazmak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada evliya mezarı kazmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını kazmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin mezarını kazmak yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, borçların artacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments