Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Belli başlı bir maceranın daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız daha cesur olmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada mezarlığı kazmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada ölüye mezar kazmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada annesinin mezarını kazmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, güç kaybedeceğine, yüzünde güller açacağına delalet etmektedir.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, insanlarla tartışacağına inanılır.

Rüyada birinin mezarını kazmak mevcut konforunun da devam edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına yorulur.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, işlerinin hafifleyeceğine, rızkın kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments