Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde mezar kazmak

Rüyada evin içinde mezar kazmak

Rüyada evin içinde mezar kazmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ün sahibi birisi olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde mezar kazmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada evin içinde mezar kazmak mallarının artacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada evin içine mezar kazmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada evin içinde toprak kazmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde çukur kazmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işarettir.

Rüyada evinin içinde mezar görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evin içinde mezar görmek doğru işler yapacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments