Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni mavi gömlek giymek

Rüyada yeni mavi gömlek giymek

Rüyada yeni mavi gömlek giymek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir gömlek giymek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni gömlek giymek hayırlı bir döneme girileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, içine fesat düşeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gömlek giydirmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın inanılır.

Rüyada mavi renk gömlek giymek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giymek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments