Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlek giymek

Rüyada mavi gömlek giymek

Rüyada mavi gömlek giymek sevindirici olaylar yaşayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada mavi gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada mavi gömlek giydirmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk gömlek giymek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gömlek giymek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Rüyada mavi gömlek yıkamak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalet eder.

Rüyada açık mavi gömlek görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, vefalı bir insan olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments