Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni beyaz gömlek giymek

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, onu cesaretlendireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek şansın ve bahtının da açılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir gömlek giymek kazancınızın artacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeni gömlek giymek işyerini kapatacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, haklılığının anlaşılacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments