Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni gömlek giymek

Rüyada yeni gömlek giymek

Rüyada yeni gömlek giymek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yanlış adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yeni gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada yeni gömlek giymek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir gömlek giymek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalettir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, yüksek bir makamı olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni gömlek satın almak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işarettir.

Rüyada yeni gömlek görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada yeni gömlek almak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments