Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni mavi gömlek görmek

Rüyada yeni mavi gömlek görmek

Rüyada yeni mavi gömlek görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, ona kavuşacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, belalara denk gelmeyeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına delalet eder.

Rüyada yeni mavi gömlek gördüyseniz:

  • İlgi göstermeniz fazlasıyla karşılık almanıza neden olabilir.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına yorulur.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir gömlek görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada yeni gömlek satın almak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir gömlek almak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada yeni gömlek giymek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir gömlek giymek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments