Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir gömlek giymek

Rüyada yeni bir gömlek giymek

Rüyada yeni bir gömlek giymek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine işarettir.

Rüyada yeni bir gömlek giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada yeni bir gömlek giymek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ticaretinin açılacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni gömlek giymek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisine kızacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir gömlek almak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir gömlek görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni gömlek satın almak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments