Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk gömlek giymek

Rüyada mavi renk gömlek giymek

Rüyada mavi renk gömlek giymek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk gömlek giymek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Rüyada mavi renk gömlek giymek işlerin devam edeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk gömlek görmek rahat nefes alınacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek şansızlığın kırılacağına, gönül gözünün açılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gömlek giydirmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giymek zararlarını telafi edeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments