Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlek giydirmek

Rüyada mavi gömlek giydirmek

Rüyada mavi gömlek giydirmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

Rüyada mavi gömlek giydirmek gördüyseniz:

  • Özgürlük ya da özgür düşünme arayışınız artıyor.

Rüyada mavi renk gömlek giymek zararın telafi edileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada mavi gömlek giymek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gömlek giydirmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına delalettir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek mutluluk ve başarı getireceğine, amaçlarını yerine getireceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, insanlar arasında yüceleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret eder.

Rüyada mavi gömlek hediye etmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, durulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments