Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni külot giymek

Rüyada yeni külot giymek

Rüyada yeni külot giymek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni külot giymek gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Rüyada yeni külot giymek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yeni külot almak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni külot görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada temiz külot giymek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil külot giymek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada başkasının külotunu giymek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz külot giymek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli külot giymek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments