Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni külot almak

Rüyada yeni külot almak

Rüyada yeni külot almak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni külot almak gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada yeni külot giymek zorlukların ortadan kaldırılacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada yeni külot görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada yeni külot almak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı külot giydiğini görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan külotu görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, rütbe edineceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada külotla gezmek varlıklı kimse olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine alamet eder.

Rüyada kirli külot giymek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments