Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli külot giymek

Rüyada kirli külot giymek

Rüyada kirli külot giymek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli külot giymek gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada kirli külot giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, sıkıntıların azalacağına işarettir.

Rüyada kirli külot görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı külot giydiğini görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz külot giymek aile huzurunuzun bozulacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının külotunu giymek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı külot giymek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil külot giymek daha fazla gelire kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments