Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni külot görmek

Rüyada yeni külot görmek

Rüyada yeni külot görmek konuşmaz olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni külot gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Rüyada yeni külot giymek makam sahibi olacağına, kendisini ona adayacağına, zararların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni külot almak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada yeni külot görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iç külot görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, rızkının çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini atlet külot görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada külot sütyen görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, mal sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Rüyada külotlu erkek görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, takdir toplayacağına, ailesini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments